Anthropologists Trapped? - Balaš, Nikola (Teorie vědy / Theory of Science, 2019)
Discussion paper dedicated to the book Martin Paleček, Antropologové v pasti? Mezi přírodou a kulturou. Červený Kostelec: Pavel Mervart, 2017, 257 pages.