Shades (And Shadows) Of Analytical Philosophy of Science - Maršálek, Jan (Teorie vědy / Theory of Science, 2017)
Book review:Lukáš Hadwiger Zámečník, Nástin filozofie vědy. Empirické základy vědy v analytické tradici. Host: Brno 2015, 409 stran.