Interdisciplinary Linguistics Conference - Hladík, Radim (Teorie vědy / Theory of Science, 2013)
zpráva z konference / conference report2012 Interdisciplinary Lingustics Conference. Queen's University Bel- fast. Belfast (Velká Británie), 9.-10. listopadu 2012.