From Information Society to Knowledge Society - Machleidt, Petr (Teorie vědy / Theory of Science, 2012)
Conference Report: Od informační společnosti ke společnosti vědění: Reloaded. e-Participation – e-Identity – e-Society, Praha, 15.–17. června 2011.