The Spider between Philosophy and Science - Paulíček Miroslav (Teorie vědy / Theory of Science, 2013)
Review: Jean-Henri FABRE, Život pavouka. Praha: Volvox Globator 2011, 196 s. (přeložili Bohumil Z. Nekovařík a Jan Obenberger).