Dialogues between Science and Philosophy in the 20th Century - Lukešová, Anna (Teorie vědy / Theory of Science, 2012)
Conference Report: Dialogy mezi vědou a filosofií ve 20. století. Filozofická fakulta Západočeské univerzity v Plzni, Plzeň 13. června 2011.