Umberto Eco, Lector in fabula - Tučková, Anna (Teorie vědy / Theory of Science, 2011)
Review: Umberto ECO, Lector in fabula. Role čtenáře aneb Interpretační kooperace v narativních textech. Praha: Academia 2010, 296 s. (Lector in fabula. La cooperazione interpretativa nei testi narrativi, 1979, přeložil Zdeněk Frýbort).